arrow AUTORI  arrow EDITURI home home home home
arrowHome     arrow Despre noi     arrowCum comand     arrowCum primesc     arrowModalitati de plata    arrowLinkuri    arrowContact
 Cauta  
[ cautare avansata ]
[contul meu]
Bine aţi venit! - REDUCERI DE 10 % PENTRU COMENZILE MAI MARI DE 150 RON - Bine aţi venit!
Despre noi

                                   

    Internetul este al tuturor în timp ce cartea este doar a ta, îţi aparţine doar ţie. Lumea culturii mediate de calculator devine din ce în ce mai importantă şi "Civilizaţia Gutenberg" se îndreaptă din ce în ce mai repede spre globalizarea comunicării, spre saturarea mediului de transmitere a mesajelor. Satul global este din ce în ce mai mare şi am ajuns în situaţia paradoxală de a ne simţi izolaţi…împreună. Comunicarea tribală anticipată de Marshall McLuhan este adevărată… Ce nu ne-a spus însă canadianul este ce va urma comunicării globale în marele sat numit Terra.

    Mesajele, textele, ideile, conceptele… Comunicarea mediată de calculator îţi afectează viaţa şi îţi dă o nouă dimensiune a comunităţilor economice, politice, sociale şi culturale. Într-un sat global, cu o comunicare modernă. Fără apropiere, fără legătura caldă, prietenoasă, fără acea punte intimă între tine şi carte. Acea carte pe care ţi-o doreşti şi pe care noi ţi-o vom aduce acasă.

                                                                                                                            

    Internetul oferă din ce în ce mai multe posibilităţi şi avantaje pentru marketing. După ce am acumulat experienţă în distribuirea de carte şi presa, am hotărât să folosim uriaşa piaţă oferită de internet pentru a promova şi vinde cărţi. În interesul editurilor, al cititorilor. Cu seriozitate, respect şi promtitudine.

    Acest site face legătura, prin mijloace moderne, între cititori şi edituri, între cumpărători şi vânzători. Pentru ca dumneavoastră să puteţi alege cărţile dorite şi să le primiţi acasă cât mai repede. Abordăm o piaţă în plină dezvoltare, îmbinînd cunoştinţele redactorului cu cele ale specialistului în distribuirea de carte şi presă. O experienţă pe care o punem la dispoziţia dumneavoastră.

                                                                                                                                  Marian Luca

 


COMENZI TELEFONICE

Orange: 
Vodafone:  
Fix: 
  Luni - Vineri intre orele 10 17

Cos cumparaturi


Numar produse in cos: 8 VEZI COS

Login client

 
 
Amintire parola
Nu aveti cont? Inregistrati-va

Newsletter


Aboneaza-te pentru a primi informatii despre promotii si produse noi.

www.referate-4all.ro

Home | Despre noi | Cum cumpar | Cum primesc | Modalitati de plata | Forum | Contact
Copyright © Librarie-carti.ro
Magazin realizat de Web Style Expert. Promovare online: AdChoices.ro.