arrow AUTORI  arrow EDITURI home home home home
arrowHome     arrow Despre noi     arrowCum comand     arrowCum primesc     arrowModalitati de plata    arrowLinkuri    arrowContact
 Cauta  
[ cautare avansata ]
[contul meu]
Bine aţi venit! - REDUCERI DE 10 % PENTRU COMENZILE MAI MARI DE 150 RON - Bine aţi venit!
Cum comand

     Am pus la dispoziţia clienţilor noştri mai multe posibilităţi de a comanda produse de pe site-ul www.librarie-carti.ro:   
     1. Puteţi lansa o comandă de pe site-ul www.librarie-carti.ro prin opţiunea online, înregistrându-vă. Dati clic pe CONTUL MEU (dreapta ecranului sus). Daca aveti deja un cont creat introduceţi adresa de e-mail cu care v-aţi înregistrat şi parola. Apoi, în secţiunea “login client” apasati butonul “inregistrati-va” si completati datele pentru crearea unui cont. După aceea vă puteţi loga şi puteţi urmări pe site-ul nostru comenzile efectuate (accesând, dupa logare si dupa ce ati facut cel putin o comanda sectiunea “istoric comenzi”). Trebuie ca adresa de e-mail comunicată să fie validă.
Odată creat contul, logaţi-vă şi efectuaţi comenzile prin clic pe . Imediat după lansarea unei comenzi, sub “coş cumpărături” va apărea cifra cu totalul produselor puse în coş.       Când aţi decis asupra produselor verificaţi coşul prin clic pe “vezi coş” apoi puteţi trimite comanda dupa ce aţi completat informaţiile privind recepţia şi aţi bifat modalitatea de plată (plata “ramburs” la primirea comenzii sau “ordin de plată"). Este obligatoriu completarea câmpurilor marcate cu "*". Apoi clic pe “Trimite comanda”.
 
     2. O altă modalitate este aceea a COMENZII TELEFONICE. Sunaţi la unul dintre numerele noastre afişate pe site, comunicaţi datele despre produs şi informaţiile necesare livrării comenzii, inclusiv locul unde doriţi să primiţi coletul.
    
Dacă veţi opta pentru a ridica cărţile de la sediul firmei noastre din Casa Presei Libere nr. 1 până la 31 ianuarie 2009 veţi beneificia de o reducere de 15% pentru comenzile cu o valoare mai mare de 350 RON. Ridicarea comenzii se poate face doar după ce aţi făcut comanda şi unul dintre angajaţii noştri vă sună pentru a vă informa că respectivele produse au ajuns din depozit la sediul firmei. Fiind un magazin virtual, nu avem toate cărţile la sediul firmei. Pentru a nu vă irosi timpul, vă rugăm să aşteptaţi confirmarea că produsele sunt pregătite pentru a fi ridicate.
    
     3. Puteţi comanda sau cere informaţii despre un produs din secţiunea “contact”. La fel, puteţi comanda un produs pe adresa de e-mail a librăriei noastre virtuale: office@librarie-carti.ro . În aceaste situaţii comanda va fi mai greu de urmărit.

COMENZI TELEFONICE

Orange: 
Vodafone:  
Fix: 
  Luni - Vineri intre orele 10 17

Cos cumparaturi


Numar produse in cos: 8 VEZI COS

Login client

 
 
Amintire parola
Nu aveti cont? Inregistrati-va

Newsletter


Aboneaza-te pentru a primi informatii despre promotii si produse noi.

www.referate-4all.ro

Home | Despre noi | Cum cumpar | Cum primesc | Modalitati de plata | Forum | Contact
Copyright © Librarie-carti.ro
Magazin realizat de Web Style Expert. Promovare online: AdChoices.ro.