arrow AUTORI  arrow EDITURI home home home home
arrowHome     arrow Despre noi     arrowCum comand     arrowCum primesc     arrowModalitati de plata    arrowLinkuri    arrowContact
 Cauta  
[ cautare avansata ]
[contul meu]
Bine aţi venit! - REDUCERI DE 10 % PENTRU COMENZILE MAI MARI DE 150 RON - Bine aţi venit!
Cum primesc

    Comenzile făcute online vor fi procesate de operatorii noştri şi veţi primi o confirmare pe adresa de e-mail regăsită în formularul completat pentru crearea contului dumneavoastră.

      Pentru comenzile cu plata  „ramburs” comanda va fi livrată prin firmele de curierat cu care avem contract la adresa indicată de dumneavoastră. Ne va fi de ajutor în grăbirea primirii comenzii dacă veţi completa datele suplimentare privind locul unde doriţi să primiţi coletul. În Bucureşti, până la 31 ianuarie 2009, pentru comenzile de minim 200 RON transportul este gratuit în Bucureşti. După recepţia şi plata comenzii la coordonatele stabilite, clientul va primi produsele însoţite de factură.

     Pentru comenzile făcute din ţară există atât posibilitatea de a primi produsele prin curierat dar şi prin Poşta Română, cu plata la primirea coletului. Vom comunica posibilitatea de transport de care dispunem în funcţie de localitatea unde doriţi să primiţi comanda. La efectuarea plăţii veţi primi şi factura.
      În mod similar veţi primi comenzile făcute şi în cazul alegerii plăţii prin „ordin de plată – OP” - pentru persoane fizice. Pentru comanda prin ordin de plată, vom expedia produsele imediat ce avem confirmarea efectuării plăţii.

      Pentru comenzile speciale, când clientul doreşte recepţia rapidă, se va aplica un comision suplimentar în funcţie de valoare comenzii. Clienţii fideli vor beneficia de reduceri şi de comenzi rapide.

      Comenzile pot fi ridicate şi de la sediul firmei noastre, din Casa Presei Libere Nr. 1, intrarea din dreapta clădirii principale, la etajul 1. O să va fie uşor să localizaţi aceste coordonate din harta pe care o puteţi vedea în secţiunea „contact”. Pentru comenzile de peste 350 RON ridicate de la sediul nostru, până la 31 ianuarie 2009 veţi beneficia de o reducere de 15% din preţul total.

      În privinţa costurilor de transport. Pentru Bucureşti, costul este de 5 RON şi livrarea se face în 24-48 ore, în zilele lucrătoare. Pentru restul ţării, daca optaţi pentru curier rapid costul este de aproximativ 25 RON şi livrarea se face in 24-72 ore, în zilele lucrătoare, în funcţie de localitatea de destinaţie. Daca optaţi pentru a primi comanda cu plata ramburs prin Poşta Româna, costul este de aproximativ 7 RON, în funcţie de greutatea coletului. Potrivit datelor asumate de Poşta Română, pentru Bucureşti timpul de livrare este de minim 72 de ore iar pentru provincie 7 zile.

      Pentru orice informaţie legată de comenzi puteţi solicita informaţii suplimentare la numerele noastre de telefon.                                                                                                                    

COMENZI TELEFONICE

Orange: 
Vodafone:  
Fix: 
  Luni - Vineri intre orele 10 17

Cos cumparaturi


Numar produse in cos: 8 VEZI COS

Login client

 
 
Amintire parola
Nu aveti cont? Inregistrati-va

Newsletter


Aboneaza-te pentru a primi informatii despre promotii si produse noi.

www.referate-4all.ro

Home | Despre noi | Cum cumpar | Cum primesc | Modalitati de plata | Forum | Contact
Copyright © Librarie-carti.ro
Magazin realizat de Web Style Expert. Promovare online: AdChoices.ro.