arrow AUTORI  arrow EDITURI home home home home
arrowHome     arrow Despre noi     arrowCum comand     arrowCum primesc     arrowModalitati de plata    arrowLinkuri    arrowContact
 Cauta  
[ cautare avansata ]
[contul meu]
Bine aţi venit! - REDUCERI DE 10 % PENTRU COMENZILE MAI MARI DE 150 RON - Bine aţi venit!
Modalitati de plata


     Achitarea comenzii se face la primirea produselor de către client în cazul în care nu s-a optat pentru ordin de plată. În cazul în care aţi optat pentru ridicarea comenzii de la sediul firmei noastre veţi beneficia de reduceri speciale până la 31 ianuarie 2009 şi se achită în numerar. În acest caz, ridicarea comenzii se poate face doar după ce unul dintre angajaţii noştri vă sună pentru a vă informa că respectivele produse au ajuns la sediul firmei.

    Pentru persoanele fizice există şi opţiunea ordinului de plată. În acest caz, comanda va fi livrată imediat ce avem confirmarea efectuării plăţii.


     În privinţa consturilor de transport. Pentru Bucureşti, costul este de  5 RON şi livrarea se face în 24-48 ore, în zilele lucrătoare. Pentru restul ţării, daca optaţi pentru curier rapid costul este de aproximativ 25 RON, în funcţie de localitate, iar livrarea se face in 24-48 ore, în zilele lucrătoare. Daca optaţi pentru a primi comanda cu plata ramburs prin Poşta Româna, costul este de aproximativ 7 RON, în funcţie de greutatea coletului.

     Printre modalităţile de plată nu se regăseşte încă posibilitatea de a achita cu cardul deoarece în acest moment băncile percep un comision mult prea mare pentru acest serviciu atât pentru clienţi cât şi pentru noi. După echilibrarea facturării acestui serviciu de către bănci va folosi şi firma noastră plata cu ajutorul cardului.                                     

COMENZI TELEFONICE

Orange: 
Vodafone:  
Fix: 
  Luni - Vineri intre orele 10 17

Cos cumparaturi


Numar produse in cos: 8 VEZI COS

Login client

 
 
Amintire parola
Nu aveti cont? Inregistrati-va

Newsletter


Aboneaza-te pentru a primi informatii despre promotii si produse noi.

www.referate-4all.ro

Home | Despre noi | Cum cumpar | Cum primesc | Modalitati de plata | Forum | Contact
Copyright © Librarie-carti.ro
Magazin realizat de Web Style Expert. Promovare online: AdChoices.ro.