arrow AUTORI  arrow EDITURI home home home home
arrowHome     arrow Despre noi     arrowCum comand     arrowCum primesc     arrowModalitati de plata    arrowLinkuri    arrowContact
 Cauta  
[ cautare avansata ]
[contul meu]
Bine aţi venit! - REDUCERI DE 10 % PENTRU COMENZILE MAI MARI DE 150 RON - Bine aţi venit!
Ajutor

Cum se pot comanda produse?

Am pus la dispoziţia clienţilor noştri mai multe posibilităţi de a comanda produse de pe site-ul www.librarie-carti.ro:

1. Puteţi lansa o comandă de pe site-ul www.librarie-carti.ro prin opţiunea online, înregistrându-vă. Dati clic pe CONTUL MEU (dreapta ecranului sus). Daca aveti deja un cont creat introduceţi adresa de e-mail cu care v-aţi înregistrat şi parola. Apoi, în secţiunea “login client” apasati butonul “inregistrati-va” si completati datele pentru crearea unui cont. După aceea vă puteţi loga şi puteţi urmări pe site-ul nostru comenzile efectuate (accesand, dupa logare si dupa ce ati facut cel putin o comanda sectiunea “istoric comenzi”). Trebuie ca adresa de e-mail comunicată să fie validă. Odată creat contul, logaţi-vă şi efectuaţi comenzile prin clic pe “cumpără”. Imediat după lansarea unei comenzi, sub “coş cumpărături” va apărea cifra cu totalul produselor puse în coş.

Când aţi decis asupra produselor verificaţi coşul prin clic pe “vezi coş” apoi puteţi trimite comanda dupa ce aţi completat informaţiile privind recepţia şi aţi bifat modalitatea de plată (plata “ramburs” la primirea comenzii sau “ordin de plată"). Este obligatoriu completarea câmpurilor marcate cu "*". Apoi clic pe “Trimite comanda”.

2. O altă modalitate este aceea a COMENZII TELEFONICE. Sunaţi la unul dintre numerele noastre afişate pe site, comunicaţi datele despre produs şi informaţiile necesare livrării comenzii, inclusiv locul unde doriţi să primiţi coletul.

Dacă veţi opta pentru a ridica cărţile de la sediul firmei noastre din Casa Presei Libere nr. 1 până la 31 ianuarie 2009 veţi beneificia de o reducere de 15% pentru comenzile cu o valoare mai mare de 350 RON. Ridicarea comenzii se poate face doar după ce aţi făcut comanda şi unul dintre angajaţii noştri vă sună pentru a vă informa că respectivele produse au ajuns din depozit la sediul firmei. Fiind un magazin virtual, nu avem toate cărţile la sediul firmei. Pentru a nu vă irosi timpul, vă rugăm să aşteptaţi confirmarea că produsele sunt pregătite pentru a fi ridicate.

3. Puteţi comanda sau cere informaţii despre un produs din secţiunea “contact”. La fel, puteţi comanda un produs pe adresa de e-mail a librăriei noastre virtuale: office@librarie-carti.ro . În aceaste situaţii comanda va fi mai greu de urmărit.

Cum primesc comanda?

Comenzile făcute online vor fi procesate de operatorii noştri şi veţi primi o confirmare pe adresa de e-mail regăsită în formularul completat pentru crearea contului dumneavoastră.

Pentru comenzile cu plata „ramburs” comanda va fi livrată prin firmele de curierat cu care avem contract la adresa indicată de dumneavoastră. Ne va fi de ajutor în grăbirea primirii comenzii dacă veţi completa datele suplimentare privind locul unde doriţi să primiţi coletul. În Bucureşti, până la 31 ianuarie 2009, pentru comenzile de minim 200 RON transportul este gratuit în Bucureşti. După recepţia şi plata comenzii la coordonatele stabilite, clientul va primi produsele însoţite de factură.

Pentru comenzile făcute din ţară există atât posibilitatea de a primi produsele prin curierat dar şi prin Poşta Română, cu plata la primirea coletului. Vom comunica posibilitatea de transport de care dispunem în funcţie de localitatea unde doriţi să primiţi comanda. La efectuarea plăţii veţi primi şi factura.

În mod similar veţi primi comenzile făcute şi în cazul alegerii plăţii prin „ordin de plată – OP”  - pentru persoane fizice. Pentru comanda prin ordin de plată, vom expedia produsele imediat ce avem confirmarea plăţii.
 
Pentru comenzile speciale, când clientul doreşte recepţia rapidă, se va aplica un comision suplimentar în funcţie de valoare comenzii. Clienţii fideli vor beneficia de reduceri şi de comenzi rapide.

Comenzile pot fi ridicate şi de la sediul firmei noastre, din Casa Presei Libere Nr. 1, intrarea din dreapta clădirii principale, la etajul 1. O să va fie uşor să localizaţi aceste coordonate din harta pe care o puteţi vedea în secţiunea „contact”. Pentru comenzile de peste 350 RON ridicate de la sediul nostru, până la 31 ianuarie 2009 veţi beneficia de o reducere de 15% din preţul total.
Ridicarea comenzii se poate face doar după ce aţi făcut comanda şi unul dintre angajaţii noştri vă sună pentru a vă informa că respectivele produse au ajuns din depozit la sediul firmei.

În privinţa costurilor de transport. Pentru Bucureşti, costul este de 5 RON şi livrarea se face în 24-48 ore, în zilele lucrătoare. Pentru restul ţării, daca optaţi pentru curier rapid costul este de aproximativ 25 RON şi livrarea se face in 24-72 ore, în zilele lucrătoare, în funcţie de localitatea de destinaţie. Daca optaţi pentru a primi comanda cu plata ramburs prin Poşta Româna, costul este de aproximativ 7 RON, în funcţie de greutatea coletului. Potrivit datelor asumate de Poşta Română, pentru Bucureşti timpul de livrare este de minim 72 de ore iar pentru provincie 7 zile.

Modalităţi de plată:

Achitarea comenzii se face la primirea produselor de către client în cazul în care nu s-a optat pentru ordin de plată. În cazul în care aţi optat pentru ridicarea comenzii de la sediul firmei noastre veţi beneficia de reduceri speciale până la 31 ianuarie 2009 şi se achită în numerar.
Ridicarea comenzii se poate face doar după ce aţi făcut comanda şi unul dintre angajaţii noştri vă sună pentru a vă informa că respectivele produse au ajuns la sediul firmei.

Pentru persoanele fizice există şi opţiunea de a achita prin ordin de plată. Vom expedia comanda imediat ce avem confirmarea pentru efectuarea plăţii.

În privinţa consturilor de transport. Pentru Bucureşti, costul este de 5 RON şi livrarea se face în 24-48 ore, în zilele lucrătoare. Pentru restul ţării, daca optaţi pentru curier rapid costul este de aproximativ 25 RON, în funcţie de localitate, iar livrarea se face in 24-48 ore, în zilele lucrătoare. Daca optaţi pentru a primi comanda cu plata ramburs prin Poşta Româna, costul este de aproximativ 7 RON, în funcţie de greutatea coletului.

Printre modalităţile de plată nu se regăseşte încă posibilitatea de a achita cu cardul deoarece în acest moment băncile percep un comision mult prea mare pentru acest serviciu atât pentru clienţi cât şi pentru noi. După echilibrarea facturării acestui serviciu de către bănci va folosi şi firma noastră plata cu ajutorul cardului.

Pentru informaţii suplimentare contactaţi-ne la office@librarie-carti.ro sau la 0752 36 00 36, 0726 36 00 36, 031 425 14 73.
COMENZI TELEFONICE

Orange: 
Vodafone:  
Fix: 
  Luni - Vineri intre orele 10 17

Cos cumparaturi


Numar produse in cos: 8 VEZI COS

Login client

 
 
Amintire parola
Nu aveti cont? Inregistrati-va

Newsletter


Aboneaza-te pentru a primi informatii despre promotii si produse noi.

www.referate-4all.ro

Home | Despre noi | Cum cumpar | Cum primesc | Modalitati de plata | Forum | Contact
Copyright © Librarie-carti.ro
Magazin realizat de Web Style Expert. Promovare online: AdChoices.ro.